Derfor er grøntsagssmoothies en superdrink

Grøntsagssmoothies og grøntsagsjuice er en nem, hurtig og lækker måde at få indtaget flere grøntsager i løbet af dagen. Men den grønne drink har også en lang række andre fordele, som er værd at have in mente. I dette indlæg gennemgår vi nogle af de primære grunde til, at grøntsagssmoothies er en superdrink!

For mange kan det indimellem være svært at nå at indtage nok grønt om dagen, og så kan det være en rigtig god idé at supplere med en lækker grøntsagssmoothie. Smoothien skal dog ikke ses som en decideret erstatning, men i stedet et skønt supplement til din daglige mængde grøntsager.

Optag flere næringsstoffer
Der er et hav af gode grunde til, hvorfor en grøntsagssmoothie eller -juice er god for dig - ud over det indlysende faktum, at den indeholder sunde grøntsager. F.eks. kan det være lettere for kroppen at optage alle næringsstofferne fra grøntsagerne, når de er blendet. Samtidig indeholder rå grøntsager faktisk flere næringsstoffer end varmebehandlede, og når du opvarmer grøntsager, forsvinder nogle af de sunde vitaminer desuden i kogevandet.

Styrk din sundhed med større variation af grønt
Derudover er det en nem måde at integrere grøntsager i hverdagen uden at blive træt af at spise den ene gulerod efter den anden. Særligt supergrøntsager som grønkål, spinat, spidskål og selleri kan for nogen være lettere at få spist, hvis de indgår i en smoothie eller juice. Grøntsagssmoothies kan generelt gøre det nemmere at indtage en større variation af grønt, hvilket har stor betydning for sundhedsgraden, da du på den måde dækker dig bedre ind med de forskellige sunder stoffer.

Godt for vægttab og sygdomsforebyggelse
Står du foran et vægttab, så kan det også være en god idé at integrere grøntsagssmoothies som en del af din kost. Undersøgelser har nemlig vist, de kan medvirke til et øget vægttab – såfremt de øvrige måltider også er sunde naturligvis. Giver man kroppen en god mængde næringsstoffer dagligt, vil det øge chancen for vægttab. Dertil kan grøntssagssmoothies have både anti-inflammatoriske og sygdomsforebyggende fordele.

Spis friske råvarer i sæson
Spiser du oven i købet årstidens og sæsonens grøntsager, får du de allermest friske og sunde råvarer, som også har stor betydning for smagsoplevelsen. Hos Green Pleasure gør vi det nemt og bekvemt for dig at handle netop økologiske kvalitetsråvarer i sæson, som er friskhøstet hos passionerede avlere rundt om i Europa. Få leveret dine grøntsager direkte til døren, så det er super nemt at give dig i kast med et hav af sunde retter!

Du finder de skønneste økologiske grøntsager i sæson lige her.

Søg