Kom godt tilbage til en sundere hverdag

Sommerferien er nu for manges vedkommende gået på hæld. Børnene er tilbage i skole, arbejdet kalder, og ofte betyder det også tilbage til sundere vaner. Her giver vi vores bedste råd til, hvordan du kommer godt tilbage til en sundere hverdag!


Har sommeren budt på godt med is, take-away, grillmad, snacks og sodavand? Så er det præcis, som det skal være! Men for enden af sommerferien venter hverdagen igen, hvor vi skal tilbage til de sundere rutiner og have mere grønt tilbage på tallerkenerne. Synes du også, at det kan være svært at vende tilbage til en sund livsstil, så er du langt fra den eneste. Heldigvis er der gode råd at hente, så vi kan gøre det en smule lettere for os selv!

1. Planlæg dine måltider

At komme tilbage til hverdagen er lig med tilbage til rutinerne. Gør dig selv den tjeneste at gøre det til en vane at lave madplan og at købe ind til hele ugen. Sådan reducerer du antallet af beslutninger vedrørende dine måltider og dermed også sandsynligheden for, at de nemme, hurtige og usunde alternativer bliver løsningen.

2. Få en god start på dagen

En god start skal man aldrig undervurdere! Derfor er det vigtigt at huske morgenmaden. Mange har en tendens til at springe morgenmaden over i en travl hverdag, men det øger samtidig sandsynligheden for, at du tyr til et usundt "quick-fix", når sulten pludselig melder sig. Sørg i stedet for at få en god, nærende og mættende start på dagen med bl.a. frugt og grønt.

3. Ha' sunde snacks klar
Mellemmåltider er ikke en tosset idé - kun hvis det altid er usunde snacks, der er lige ved hånden. Sørg derfor for at have sunde snacks klar, så de er nemme at gå til, når du bliver sulten. Ha' f.eks. skrællede gulerødder klar i et glas vand i køleskabet eller nogle lækre dadler og nødder, som er nemme lige til at hapse i sig, som de er.

Hos Green Pleasure er vi opsatte på altid at gøre det nemt og bekvemt for dig at handle ind til den sundere hverdag. Køb lige præcis de mængder, som du har behov for af økologisk frugt, grønt og delikatesser og få det leveret lige til døren - meget nemmere kan det næsten ikke blive! Bland din egen kasse her eller se vores fulde sortiment af frugt og grønt her.

Søg