NU kan du selv blande din egen frugt- og grøntkasse!

Som de første og eneste i Danmark giver Green Pleasure dig nu mulighed for blande din egen personlige kasse med økologiske råvarer fra jord til bord!

Nu er det slut med at have den ene råvare tilbage, som du aldrig får brugt eller for store mængder, som ikke passer til dit behov. Med Bland Selv-kassen vælger du selv lige præcis, hvilke favoritter du ønsker i din kasse, i nøjagtig den mængde du har brug for.

Fokus på dit behov

Et af vores absolut største fokusområder er at imødekomme dine behov. Derfor arbejder vi altid på at optimere vores løsninger, så det er nemt og bekvemt for dig at handle præcis de råvarer, som du har brug for, uanset om du bor alene, skal have gæster eller bor i en husstand på seks personer.

Med Bland Selv-kassen får du altid kun de råvarer, som passer til netop din situation. Vi er rigtig glade for at kunne introducere Bland Selv-kassen, da den ikke alene giver dig mulighed for at have 100% indflydelse på dine varer, men den er samtidig også med til at mindske risikoen for madspild, når du kun vælger den mængde, som du har brug for.

Sådan fungerer det

Bland Selv siden finder du alle sæsonens råvarer og delikatesser i sortiment, som du kan vælge frit imellem. Nogle varer som æbler, avocado og citroner sælges i 1 stk., mens andre varer som gulerødder og jordskokker sælges i 1 kg. Du kan sagtens blande både frugt, grønt og delikatesser i lige netop de mængder, du har brug for – så sørger vi for at pakke varerne i de rette kasser med særligt hensyn til varernes sensibilitet.

Vi glæder os til at kunne levere din personlige Bland Selv-kasse til dig og lover, at det bliver en grøn fornøjelse! 

bland selv green pleasure

Søg