Så er de her: Øko Navelina appelsiner

Appelsiner har været efterspurgt i vores sortiment, og I har måtte væbne jer med tålmodighed – men med god grund. Nu er de økologiske Navelina appelsiner her endelig, og de er ventetiden værd! 

I løbet af de seneste uger har vi modtaget henvendelser fra kunder, som har efterspurgt appelsiner i vores sortiment, og vi forstår godt hvorfor. Den orange citrusfrugt er nemlig særligt sød og saftig i vintermånederne. Indtil nu har appelsinerne dog været for syrlige til at sætte i sortiment.

Smag og kvalitet er kerneværdier for os, og derfor venter vi hellere med at sætte råvarer i sortiment, indtil de lever op til vores kvalitetskrav, da vi ønsker at give dig de allerbedste smagsoplevelser. En af de måder, hvorpå vi sikrer os, at kvaliteten af appelsinerne er i top – ud over at smage på dem – er ved at teste sukkerindholdet.

Sådan tester vi appelsinerne

Over de seneste uger har vi ad flere omgange målt appelsinernes Brix-værdi, som angiver deres sukkerindhold. Det foregår på den måde, at appelsinsaft dryppes på en Brix-måler, hvorefter den oplyser sukkerindholdet i appelsinen. Nærmer værdien sig 14, er appelsinen dejlig sød.

Flere gange har vi testet de økologiske Navelina appelsiner og konstateret, at de har været for syrlige med værdier mellem 11 og 13, men nu er vi endelig dér, hvor vi vurderer, at du får en smagfuld og saftig appelsin, som er sød og ikke for syrlig. Derfor er vi glade for endelig at kunne tilbyde dig økologiske appelsiner både stykvis i Bland Selv og i kasser af 6 kilo.

En sød og kødfuld appelsinsort

De lækre Navelina appelsiner kommer fra vores dygtige økologiske avler i Andalusien. Det er en sød og kødfuld appelsinsort, som ikke bare er utrolig lækker som spiseappelsin, men som også er rigtig god at juice. Appelsiner er generelt lidt af en superfood, da den er sprængfyldt med plantestoffer og C-vitamin, som bl.a. er med til at styrke dit immunforsvar her i de kolde vintermåneder. Tilføj dine lækre økologiske appelsiner fra Spanien til din Bland Selv kasse eller køb en kasse med 6 kilo appelsiner. Vi lover, at de er en fornøjelse at sætte tænderne i!

 

Søg