Velkommen til Green Pleasure

Så er Green Pleasure gået i luften, og vi er rigtig glade for at kunne invitere dig med ind i vores univers af økologisk og bæredygtigt frugt, grønt, måltidskasser og lækre delikatesser. Med en blanding af solid brancheerfaring og unge kræfter ønsker vi at gøre det nemt for dig at handle friske råvarer af højeste kvalitet fra Europas dygtigste avlere. Velkommen til!

Mere end 30 års brancheerfaring fører til en vis ekspertviden om alt lige fra særlige sorter til, hvilke produkter der er bedst i det enkelte lande - og endda regioner. Den viden og erfaring som vi har med os i rygsækken, mener vi, at flere end bare vores nærmeste bør nyde godt af. Kombineret med lysten til at formidle og det altoverskyggende hensyn til naturen, har vi derfor startet Green Pleasure.

Fra jord til bord

Hensigten med Green Pleasure er at formidle produkter af den fineste kvalitet, så det bliver en grøn fornøjelse for dig at spise samtidig med, at vi passer på vores natur. Det sikrer vi ved at bruge passionerede avlere rundt om i Europa, som har fokus på bl.a. økologi og ordentlige produktionsforhold. Derudover arbejder vi med et 'fra jord til bord' princip, som betyder, at vi springer en masse mellemled over for at skåne klimaet, således at dine råvarer kommer direkte fra bondens jord til dit bord.

Til kamp mod madspild

Vores 'fra jord til bord' princip betyder også, at råvarerne først høstes, når du laver din bestilling hos Green Pleasure. Dermed modtager du altid helt friske råvarer, hvilket forlænger holdbarheden mærkbart ved rigtig opbevaring. På den måde mindsker vi sammen madspild.

Bredt sortiment af råvarer i sæson

Vores sortiment er bredt, men fælles for alle produkter er, at de er i sæson, så du altid får en smagsoplevelse i særklasse. Vi har meget faste regler for vores indkøb, så stort set alt vil være økologisk. I de tilfælde hvor det ikke er muligt, sætter vi krav til avleren om, at produktionen er bæredygtig, og at fokus er på beskyttelse af naturen

Vi glæder os til at dele meget mere ud af vores viden og gøre det nemt og bekvemt for dig at handle økologisk og bæredygtigt fremover. Vi lover, at det bliver en grøn fornøjelse!

Green Pleasures team

Søg