Fyldte dadler med valnødder og marcipan

Julen er over os, og for mange betyder det julebag og konfekt i lange baner. Men det behøver ikke nødvendigvis kun at være lig med de helt usunde snacks, der skal laves. Et godt bud på en sundere, men ikke desto mindre lækker, julesnack er disse fyldte dadler med valnødder og marcipan.

Green Pleasure opskrift: Fyldte dadler med valnødder

Er der noget bedre end en sundere udgave af konfekt, som smager præcis lige så forrygende som de søde julesager, du kender? Vi har svært ved at tro det. Og så er disse dadler med valnødder og marcipan endda ultra nemme at lave på ingen tid!


Opskrift til 20 stk.
Ingredienser:
20 medjool dadler
20 valnødder
50 g marcipan
Evt. revet skal af 1 øko appelsin
Evt. 1 spsk Grand Marnier
Evt. 200 g smeltet mørk chokolade.

Sådan gør du:
1. Skær et snit i dadlerne på den lange led og tag stenene ud.
2. Herefter lægger du et stykke marcipan og en valnøddekerne ind i midten af dadlerne. Du kan her vælge at blande din marcipan med revet appelsinskal og lidt Grand Marnier, inden du lægger det i dadlerne for at tilføje mere smag.
3. Når dadlerne er fyldte, lukkes de sammen og overtrækkes evt. med tempereret mørk chokolade. Dette kan undlades, hvis du ikke er til chokolade.

Velbekomme!

Husk du kan købe både dine lækre økologiske medjool dadler og dine sprøde øko valnødder hos Green Pleasure. Bruger du revet appelsinskal i dine fyldte dadler, kan du naturligvis også købe din økologiske appelsin hos os. Alle tre ting finder du også i vores Bland Selv udvalg.

Søg