Fyldte peberfrugter med kylling og courgette

Nem hverdagsmad der smager fantastisk og samtidig mætter godt. Det må være noget, som de fleste sætter stor pris på i en travl hverdag. Fyldte peberfrugter er perfekte til netop dette!

Opskriftsudvikler: Rie Laursen

Green Pleasure opskrift: Fyldte peberfrugter med kylling og courgette

Ingredienser til 3-4 personer:
4 store peberfrugter
1 stor courgette
2 spsk olivenolie
2 fed hakket hvidløg
4 forårsløg i tynde skiver
1/2 tsk tørrede chiliflager
400 gram hakket kylling
2 spsk tomatkoncentrat
2 spsk revet parmesanost
Ca. 4 dl kogt quinoa eller fuldkornsris

Sådan gør du:
1. Tænd ovnen på 190 grader. Fjern stilk og kerner fra peberfrugt og skyl dem. Drys med lidt salt i hver og sæt dem på en dyb tallerken med lidt vand i bunden.
2. Giv peberfrugterne 5-7 minutter i mikrovnen, indtil de er blevet bløde.
3. Kom courgette gennem en spiralizer eller skær den i tern.
4. Varm 1 spsk olivenolie på en varm stegepande og tilføj courgette. Drys med salt og vend den rundt på panden ca. 2 minutter og stil dem til side på en tallerken.
5. På den samme pande tilføjes lidt mere olivenolie, hvidløg, chiliflager, forårsløg, hakket kylling, salt og peber. Steg ca. 5 minutter og brun kødet godt. Tilsæt tomatkoncentrat, quinoa/ris, parmesan og courgette. Bland godt og fordel fyldet i peberfrugterne og drys med mere parmesanost.
6. Bag peberfrugter til de er møre ca. 20 minutter i et ovnfast fad. Serveres varme.

Velbekomme!

Vi elsker at bringe økologiske råvarer til din dør, og til denne opskrift kan vi levere både økologiske peberfrugter, courgetter, olivenolie, hvidløg og quinoa. Du finder det hele og meget mere i vores Bland Selv sortiment med mere end 70 forskellige økologiske råvarer lige her.

Søg