Handelsbetingelser

Gældende handelsbetingelser når du handler med Green Pleasure

Følgende handelsbetingelser er gældende for kunder hos Green Pleasure ApS, CVR-nr. 41596023. Betingelserne er senest opdateret 21. september 2020.

Du kan handle på disse måder:

  • Bestille via hjemmesiden 
  • Sende en e-mail til kontakt@greenpleasure.com 
  • Ringe på telefon 30 71 71 71 

Sortimentet består både af varer til enkeltkøb og af varer, som kan sættes i abonnement. Når en vare lægges i kurven på vores hjemmeside, fremgår det, om den pågældende vare kan vælges til et fast leveringsinterval (dvs. sættes i abonnement), eller om den kun er tilgængelig som enkeltkøb.

Priser på hjemmesiden er inklusive moms, afgifter, told mm. Du kan læse om vores leverings- og emballagegebyrer under afsnittet ”Levering og emballage”.

 

Bestilling, afbestilling, ferie eller ændring af bestillinger

Bestilling af varer, valg af leverings-interval (hvor ofte du ønsker den enkelte vare leveret), samt ændringer i bestillinger eller leveringsinterval, kan foretages via din profil vores hjemmeside eller ved at kontakte os på telefon eller mail. Din bestilling er bindende for dig, når du har bekræftet købet og modtaget en e-mail om ”Ændringer i dine kommende leveringer fra Green Pleasure”, og når deadline for sidste bestilling eller ændringer i eksisterende bestillinger er overskredet.

Deadline for sidste bestilling eller ændringer i eksisterende bestillinger er onsdag inden kl. 24.00 til levering tirsdag/onsdag ugen efter.

Det er ikke alle kunder, der kan få leveret varer på alle ovennævnte dage. Leveringsdagene afhænger af, hvor du bor, og hvordan vores vognmænds ruter bliver tilrettelagt. Det vil tydeligt fremgå på app og på din profil på vores hjemmeside, hvilke leveringsdage du kan vælge.

Deadlines kan variere periodisk, fx ifm. højtider og helligdage, og vil i så fald altid oplyses på din profil på vores hjemmeside, samt blive varslet via e-mail.

 

Opsigelse af abonnement

Har du valgt et fast leveringsinterval for en given vare (dvs. sat varen i abonnement), fortsætter abonnementet til vi modtager din opsigelse eller det pågældende produkt går ud af sæson. Du opsiger dit abonnement via vores hjemmeside eller ved at kontakte os på mail eller telefon. Du modtager herefter en bekræftelse af din opsigelse på mail. Hvis du skriver til os på mail, får du bekræftelsen i løbet af højest 24 timer.

 

Levering og emballage

Varer købt hos Green Pleasure leveres i genanvendelige trækasser og papkasser. Vi stiller kasserne ved din hoveddør, hvis du ikke har oplyst andet ønske til os ifm. bestillingen. Levering sker i tidsrummet 09:00-20:00.

Vi genbruger så meget, vi kan, og vi bliver derfor glade, hvis du stiller de tomme trækasser ud til vognmanden. Husk at tage nyhedsbrevet og plastposen op af trækassen først.

 

Leveringsgebyr

Leveringen er gratis, hvis du får leveret varer til en værdi af mindst 599 kr. på én gang. Hvis ordren ikke overstiger 599 kr., koster det 60 kr. i leveringsgebyr.

 

Ingen Emballagegebyr

Green Pleasures emballage er pantfri. Vi har valgt at genbruge trækasserne og har derfor et system, hvor vi indsamler, reparerer og rengør kasserne i videst muligt omfang. Vores mål er, at genbruge så meget vi kan, og vi bliver derfor glade, hvis du stiller de tomme trækasser ud til vognmanden.

 

Erstatningsvarer

Det kan indimellem være nødvendigt for os at lægge en anden vare i din kasse end den, vi havde planlagt. Det kan være grundet kvalitet eller at vi ikke har fået det rigtige antal hjem. Hvis vi lægger en erstatningsvare i din kasse, ligger der altid en seddel i kassen.

Du kan altid se kassens indhold på greenpleasure.com.

 

Dørkode

Er der en kode til din opgang, kan du indtaste den i din profil på hjemmesiden.

 

Placering af dine varer

Ønsker du at modtage dine varer et andet sted end foran din hoveddør, kan du i de fleste tilfælde lave en særlig aftale herom. Du kan evt. skrive en kommentar eller specielle instrukser til din ordre i indkøbskurven.

 

Fortrydelsesret 

Der er ikke fortrydelsesret ved aftaler om levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, der leveres fysisk til dit hjem, bopæl eller arbejdsplads, som et led i vores regelmæssige vareudbringning.

Du må gerne pakke varen ud og bruge den, men du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på.

 

Reklamation

Du har lov til at klage over fejl og mangler på en vare i op til to år efter du har købt den. Købelovens mangels-regler finder således anvendelse. Det gælder selvfølgelig kun, hvis det ikke er dig, der har behandlet varen forkert. For fødevarer begrænses reklamationsretten til varens naturlige holdbarhedsperiode. Du skal kontakte Green Pleasures kundeservice og oplyse dit kundenummer, og hvad du mener, der er galt med varen. Green Pleasure vil i nogle tilfælde bede om at få den reklamerede vare retur.

Reklamation skal ske inden for rimelig tid

 

Andre klagemuligheder

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med vores løsningsforslag, efter du har indsendt en reklamation til os, har du mulighed for at klage over varer købt hos Green Pleasure til Nævnenes Hus – Center for Klageløsning • Toldboden 2 • 8800 Viborg. Du kan desuden anvende den online klagemulighed på www.forbrug.dk/klagemuligheder.

Søg